Logo de "El Rusc Edicions"

Autors

Núria Cabanes Cid (La Ràpita-1988)

Escriptora

Llicenciada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra i Màster d’especialització en mediació de dret privat i familiar per la Universitat Rovira i Virgili. A més de tenir formació en teràpia sistèmica, gestió de la creativitat i narrativa humana. 

Combina la seva activitat d’advocada i mediadora amb les conferències, tallers i xerrades que imparteix, sobre habilitats comunicatives i mediació, tant per al seu col·lectiu com per a centres educatius i administracions públiques. També ha participat en projectes d’investigació sobre mediació del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya 

No obstant, la seva faceta creativa l’ha portat a escriure contes infantils per tal de divulgar entre els petits allò que divulga entre els grans: l’expressió lliure dels sentiments i la cultura del diàleg.

Podeu saber-ne més a les seves xarxes: @_nursmedia.

Marta Vidal Ráez (La Ràpita-1977)

Il·lustradora

Llicenciada en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València i Màster oficial en arts visuals i educació, un enfocament construccionista per la Universitat de Girona. També, Màster en educació de secundària. Especialitat dibuix per la Universitat Rovira i Virgili.

La seva trajectòria artística se centra en el dibuix però sobretot en l’escultura. Amb més d’una vintena d’exposicions per tot el territori de Catalunya i València és una de les escultores ebrenques amb més participació i projecció. Combina la seva activitat de docent amb projectes artístics privats i exposicions.

Explica que les seves paraules preferides són: amabilitat, sinceritat i senzillesa perquè el seu significat ajuda a que la vida sigui més fàcil.

El seu portfoli ofereix una mirada retrospectiva de la seva trajectòria i dels seus nous projectes. Disponible per consultar a les seves xarxes socials: @martavidalraez.

GUILLEM GASPARIN

Guillem Gasparin Calvet (Amposta-1999)

Dissenyador gràfic

Format en Gràfica Publicitària a l’Escola d’Art i Disseny d’Amposta (ESARDI) amb una especialització en creació i disseny de gràfica publicitària i expositiva, ha estat activament immers en el món del disseny gràfic en l’àmbit de l’administració pública, desenvolupant les seves habilitats a l’Ajuntament d’Amposta i el Museu de les Terres de l’Ebre.

Com a professional autònom, ha cultivat la seva carrera en diverses àrees del disseny gràfic, destacant en: maquetació editorial, creació d’identitats corporatives, embalatge, retoc fotogràfic i cartellisme. 

La seva destresa i compromís l’han conduït a assumir la responsabilitat del disseny gràfic en prestigiosos esdeveniments com Terres Festival, Terres CheckIn i Terres Lab.

El seu portfoli, que ofereix una mirada captivadora a la seva trajectòria professional, està disponible per consultar a les seves xarxes socials: @astudiggc.

XAVIER VIÑA FOTO

Xavier Viña Carbó (Horta de Sant Joan-1996)

Il·lustrador

Conegut dins el món de l’art com “Xeiff”, és un dissenyador gràfic i il·lustrador amb formació a l’Escola d’Art i Disseny d’Amposta (ESARDI) i a la Llotja (Barcelona), amb especialitzacions en serigrafia i gravat. 

No el defineix cap estil en concret, sempre ha volgut investigar i provar diferents formes de treure el seu art i sentir-se còmode en qualsevol tècnica i suport.

Pel que fa a la seva trajectòria gràfica, ha treballat per diferents empreses vitícoles dissenyant les etiquetes dels seus vins, per ajuntaments i associacions locals, i també ha publicat un llibre gràfic propi “Tardes de Fogueo”.

Com a il·lustrador, ha fet obres per la Generalitat de Catalunya, el col·legi de periodisme de les Terres de l’Ebre i ha dut a terme formacions per a diferents empreses i escoles d’art amb el taller “BigDraw”.

Podeu consultar la seva obra i evolució artística a les seves xarxes socials: @xeiff.